Ágyi poloska irtás intézményeknek: mutatjuk a megoldást

Ágyi poloska irtás intézményeknek (Idősek otthona, fogyatékos otthonok stb ). Mutatjuk a tartós és azonnal megoldás az intézmény lakói számára. Fontos számunkra, hogy az időseket védjük és ne használjuk irtószereket az ágyi poloska irtás során.

Ágyi poloska irtás intézményeknek

Az ágyi poloska irtás szolgáltatásunk elérhető egészségügyi intézményeknek, önkormányzati lakások és lakossági megrendelőknek egyaránt.

A szolgáltatásunk célja, hogy az ágyi poloskát és petéit azonnal elpusztítsuk irtószerek nélkül. Miért jó a vegyszermentes ágyi poloska irtás? Nem kell elhagyni órákra a kezelendő területet és irtószer mentesen dolgozunk.

Ágyi poloska irtó gépünk

Ágyi poloska irtás

180 °C gőzzel való ágyi poloska irtásnál nincs rezisztencia, azonnal elpusztítja a poloskát és petéit. Garantáltan nincs szükség második kezelésre. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Ágyi poloska irtás menete

+180°C fokos legújabb gőzgépünk speciálisan ágyi poloska irtására lett fejlesztve. Poloskák és a peték pillanatokon belül elpusztulnak. Ágyi poloska irtás gőzzel során az ágyi poloska minden lehetséges búvóhelyét kezeljük.

Porozzuk a konnektorokat és a réseket. Hatásmechanizmusának köszönhetően az ágyi poloska mozgásával porozza be saját magát, testét felsérti és eluszítja. (vegyszermentes anyag)

Légtér-kezelésnél nem kell zsákolni, technológiának köszönhetően az irtószermentes munkaoldat a legkisebb résekbe is eljut, így az ágyi poloska légzőnyílásába is. A légzőnyílásba bejutva az ott lévő szelep mozgását akadályozza meg, és ennek köszönhetően a poloska megfullad. (vegyszermentes anyag)

„a csapat rendkíül korrekt, es valóban kiirtották a poloskákat első irtásra. az V. kerületi idősek otthonA. Köszöni”

Ágyi poloska mentes terület idősek otthonában

Miért a mi csapatunkat válassza?

Az ágyi poloskát rendkívül nehéz kiirtani az irtószerek miatti rezisztencia okán. Mi első irtással megszabadítjuk az ágyi poloskától és petéitől a kombinált gőzzel való irtással. A cél eléréséhez nem elég 15 perc, muszáj alaposnak lenni és nem sietni. Fontos, hogy hozzáértő szakképzett kártevőirtó végezze csúcstechnológiás gépekkel és vegyszermentes szerekkel az irtást. Számos neves elégedett megrendelőnek bizonyítottuk tudásunkat az ágyi poloska irtás világában.

Telefonon adható le ágyi poloska irtás gőzzel megrendelése. Igyekszünk a legrövidebb időn belül kiszállni. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen maszkban, kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Fókuszban - Ágyi poloska

Vegyszermentes ágyi poloska irtás – Nincs szükség második irtásra

Vegyszermentes ágyi poloska irtásnál nincs rezisztencia, azonnal elpusztítja a...

Ágyi poloska irtás házilag : nézzük a lehetőségeket

Többféle házi praktika létezik ágyi poloska ellen házilag megoldásra,...

Hogyan terjed az ágyi poloska? Előzzük meg és szabaduljunk meg tőlük

Az ágyi poloska egy vérszívó rovarfaj, mely sok háztartásban...

Visszahívás kérése