Ágyi poloskát hol keressem: rejtekhelyeit most megmutatjuk

Az ágyi poloska csípés reggelre jelentkezik általában azokon a felületeken, melyt a takaró nem fed, ezeken az első nyomok, hogy ágyi poloskánk lehet.

Nappal rejtőzködnek, éjjel jönnek

A legapróbb résekben repedésekben képesek megbújni az ágy poloska, így nagyon nehéz őket megtalálni. Amennyiben jelenlétük nappal is könnyen észlelhető, nagyon komoly ágyi poloska fertőzöttség áll már sajnos fent.

Az ágyi poloska ürülék az egyik legkönnyebben észrevehető jele az ágyi poloskának. Mivel vérrel táplálkoznak, ezért ürülékük feketés apró foltok formájában láthatóka  a lepedőn, matracon vagy a varratok mentén.

Ágyi poloska felkutatása

Mit tegyek, ha tapasztalom az ágyi poloska jeleit?

Az ágyi poloska fertőzöttség magától nem oldódik meg, hozzáértés és megfelelő szakértelem nélkül irtásuk lehetetlen.

“Éjszaka folyamán közel egymáshoz elhelyezkedett viszkető csípésekkel ébred, 99 %, hogy ágyi poloska okozta”

Miért a mi csapatunkat válassza?

Az ágyi poloskát rendkívül nehéz kiirtani az irtószerek miatti rezisztencia okán. Mi első irtással megszabadítjuk az ágyi poloskától és petéitől a kombinált gőzzel való irtással. A cél eléréséhez nem elég 15 perc, muszáj alaposnak lenni és nem sietni. Fontos, hogy hozzáértő szakképzett kártevőirtó végezze csúcstechnológiás gépekkel és vegyszermentes szerekkel az irtást. Számos neves elégedett megrendelőnek bizonyítottuk tudásunkat az ágyi poloska irtás világában.

Telefonon adható le ágyi poloska irtás gőzzel megrendelése. Igyekszünk a legrövidebb időn belül kiszállni. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen maszkban, kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Fókuszban - Ágyi poloska

Milyen az ágyi poloska csípése? Mutatjuk

Ágyi poloska rendkívül kellemetlen élősködő, amely észrevétlenül csíp, de...

Ágyi poloska irtás Budapesten kombinált technológiával: S.O.S és Szakszerű

Egyénre szabott ágyi poloska irtást kínálunk. Garantáltan nincs szükség...

Ágyi poloska irtás intézményeknek: mutatjuk a megoldást

Ágyi poloska irtás intézményeknek (Idősek otthona, fogyatékos otthonok stb...

Visszahívás kérése