Kombinált Ágyi poloska irtás gőzzel, elpusztítja a poloskát és petéit. Nincs szükség második kezelésre. 0630 230 8595

180 °C gőzzel való ágyi poloska irtásnál nincs rezisztencia, azonnal elpusztítja a poloskát és petéit. Garantáltan nincs szükség második kezelésre. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Ágyi poloska irtás gőzzel menete

+180°C fokos legújabb gőzgépünk speciálisan ágyi poloska irtására lett fejlesztve. Poloskák és a peték pillanatokon belül elpusztulnak. Ágyi poloska irtás gőzzel során az ágyi poloska minden lehetséges búvóhelyét kezeljük.

Porozzuk a konnektorokat és a réseket. Hatásmechanizmusának köszönhetően az ágyi poloska mozgásával porozza be saját magát, testét felsérti és eluszítja. (bio anyag)

Légtér-kezelésnél nem kell zsákolni, technológiának köszönhetően az irtószermentes munkaoldat a legkisebb résekbe is eljut, így az ágyi poloska légzőnyílásába is. A légzőnyílásba bejutva az ott lévő szelep mozgását akadályozza meg, és ennek köszönhetően a poloska megfullad.

Legújabb szárazgőzgépünk ágyi poloska irtásra

Viszkető csípésekkel ébred, de nem tudja mi lehet?

Ágyi poloska irtás gőzzel az azonnali megoldás. Az ágyi poloska csípésére az ember szervezete eltérően reagál. Vannak enyhébb és vannak egészen durva megjelenési formái is. Nyálával több szúráson keresztül véralvadásgátló, értágító és viszketést kiváltó anyagot juttat a szervezetbe. Az alvó ember magát a szúrást nem érzékeli, később viszont erős viszketési inger jelentkezik.

Mit keressünk? Az ágyi poloskát ami 0,5-0,7 cm nagyságú, lapos, barnás-vöröses árnyalatú élősködő mely emberi vérből táplálkozik. Keressük az élő vagy elpusztult rovart, lárvabőrt, ürüléket, csípésnyomot és kellemetlen szagot. Az ágyi poloska felkutatása nem egyszerű feladat. Óvatosan és figyelmesen kell eljárni, mert bolygatásra könnyen szétszélednek a lakás más pontjaira.

„Éjszaka folyamán közel egymáshoz elhelyezkedett viszektő csípésekkel ébred, akkor 99 %, hogy ágyi poloska okozta”

Kutassuk a poloskák ürülékét amit a búvóhelye környékén helyeznek el. Az ágyi poloska ürüléke fekete és szinte minden felületen megtapad. Allergizáló hatása bizonyított, így minél előbb szakszerű irtást szükséges végezni.

Ajánljuk- Gyerekkel és háziállattal élőknek; Időseknek és Vállalatoknak

Miért a mi csapatunkat válassza?

Az ágyi poloskát rendkívül nehéz kiirtani az irtószerek miatti rezisztencia okán. Mi első irtással megszabadítjuk az ágyi poloskától és petéitől a kombinált gőzzel való irtással. A cél eléréséhez nem elég 15 perc, muszáj alaposnak lenni és nem sietni. Fontos, hogy hozzáértő szakképzett kártevőirtó végezze csúcstechnológiás gépekkel és vegyszermentes szerekkel az irtást. Számos neves elégedett megrendelőnek bizonyítottuk tudásunkat az ágyi poloska irtás világában.

Telefonon adható le ágyi poloska irtás gőzzel megrendelése. Igyekszünk a legrövidebb időn belül kiszállni. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen maszkban, kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Fókuszban - Ágyi poloska

Ágyi poloska irtás Budapesten kombinált technológiával: S.O.S és Szakszerű

Egyénre szabott ágyi poloska irtást kínálunk. Garantáltan nincs szükség...

Ágyi poloska irtás házilag : nézzük a lehetőségeket

Többféle házi praktika létezik ágyi poloska ellen házilag megoldásra,...

Hogyan terjed az ágyi poloska? Előzzük meg és szabaduljunk meg tőlük

Az ágyi poloska egy vérszívó rovarfaj, mely sok háztartásban...

Visszahívás kérése