Ágyi poloska irtás társasházaknak

Egyre több társasház számára okoz komoly problémát az ágyi poloska. Hiába a sorozatos irtás, látszólag semmi eredménye nincs. Mi az oka ? Mi a megoldás?

Átfogó ágyi poloska program

Nem írtatja a szomszéd az ágyi poloskát a lakásában? Társasházakban ahol már több lakás is érintett, vagy rendszeresen visszatérő gondot okoznak az ágyi poloskák, ott egy átfogó ágyi poloska irtás programot működtetünk. A rovarirtási programot egyénileg az adott ingatlanra szabva készítjük és működtetjük, a költséghatékonyság valamint a maximális eredményesség figyelembevételével. Az együttműködés általában egy átfogó irtással kezdődik, majd ezt követően a visszaellenőrzés és monitoring rendszer kiépítésével folytatódik.

Ágyi poloska rejtekhelye

Ágyi poloska irtás erősen fertőzött társasházaknak

Társasház teljes ágyi poloska mentesítése? A lakóközösség összefogása elengedhetetlen. Sajnos mi magunk is tapasztaljuk, hogy ez ritkán valósul meg. Ahol mégis sikerül egyetértésre jutni – mind az irtás elviselése, mind a költségek tekintetében – ott megvalósulhat a társasház teljes mentesítése. A közös költség terhére szinte lehetetlen a poloskairtást elvégeztetni. Önkormányzati segítségre sem lehet számítani az esetek nagy többségében. Ezt a fajta problémát mindenki a családok belügyének tartja. Valódi összefogás akkor jön létre, mikor az ágyi poloska fertőzöttség igen komoly méreteket öltött, az egész társasház tekintetében.

Súlyos esetekre is létezik hatásos megoldás, de tudni kell, hogy az ágyi poloskától könnyen, gyorsan és olcsón megszabadulni nem lehet. Évről-évre egyre többen tapasztalják mindezt.

” Lakóközösségekben elég egy tulajdonos aki elhanyagolja, vagy lekicsinyli az ágyi poloska  jelentőségét”

Kombinált ágyi poloska irtási protokoll

Porozás – Permetezés – Hidegködképzés – Füstképzés – Speciális réskezelés habbal

Azt, hogy mely lakásokban pontosan milyen eljárást kell használni, a szakemberek döntik el. Nagyon súlyos összetett feladatok megoldására valószínűleg mindent be kell vetni, a hatékonyság érdekében. Társasházak ágyi poloska irtása terén kritikus pontok a vezetékek, csőáttörések és egyéb átjutási pontok. Kapcsolók, konnektorok kiszerelése valamint felporzása elengedhetetlen. Igen, lakásról-lakásra vándorolnak túlszaporulat, rovarirtás, bolygatás, szaporodás, stb. miatt. Tartós hatású, jó minőségű rovarirtó por használata hosszú időre gátat szabhat az esetleges terjedésnek. Itt nem arra kell gondolni, hogy valaki egy kiskanállal port dobál a konnektorokba. Erre a feladatra speciális ( kézi vagy gépi ) gépek alkalmazása nyújt garantált eredményt és biztonságot.

Ha ezt látjuk nagy a baj

Miért a mi csapatunkat válassza?

Az ágyi poloskát rendkívül nehéz kiirtani az irtószerek miatti rezisztencia okán. Mi kombinált irtási stratégiát követünk felső kategóriás szereket alkalmazunk. A cél eléréséhez nem elég 15 perc, muszáj alaposnak lenni és nem sietni. Fontos, hogy hozzáértő szakképzett kártevőirtó végezze csúcstechnológiás gépekkel és szerekkel az irtást. Számos neves elégedett megrendelőnek bizonyítottuk tudásunkat az ágyi poloska irtás világában.

Telefonon adható le az ágyi poloska irtás megrendelése. Igyekszünk a legrövidebb időn belül kiszállni. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen maszkban, kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Fókuszban - Ágyi poloska

Milyen az ágyi poloska csípése? Mutatjuk

Ágyi poloska rendkívül kellemetlen élősködő, amely észrevétlenül csíp, de...

Ágyi poloska pete? Mit tehetünk ellenük

Ágyi poloska minden nap rak 3-6 petét. A fehér...

Hogyan terjed az ágyi poloska? Előzzük meg és szabaduljunk meg tőlük

Az ágyi poloska egy vérszívó rovarfaj, mely sok háztartásban...

Visszahívás kérése