Ágyi poloska pete? Mit tehetünk ellenük

Ágyi poloska minden nap rak 3-6 petét. A fehér pete 1 milliméter hosszú és 0,5 milliméter széles. A petéből való kifejlődéshez, megfelelő körülmények között, 4-5 nap kell, hogy elteljen.

Ágyi poloska pete

Peterakásra kizárólag az imágó ( kifejlett egyed ) képes. Poloska peték nagyjából 1 mm nagyságúak melyek nem mozognak. Az Ágyi poloska búvóhelye környékén helyezi el ( naponta 3-6-ot ), ezek világos fehéres színűek petéket. Petéből a kifejlett rovarig 5 lárvastádiumon keresztül megy át az ágyi poloska.( A hímek és a nőstények egyaránt)

Másfél – két évig tartó élete során, a nőstény akár több száz petét is képes világra hozni. A fejlődéshez, peterakáshoz ideális körülmények szükségesek. Ide értendő az elegendő élelem, hőmérséklet, megfelelő páratartalom, búvóhely.

Ágyi poloska

Pete kikelése

Ideális hőmérséklet az ágyi poloska pete számára 20-25°C. Ebben a hőmérsékleti tartományban nagyjából tíz – tizennégy nap alatt kel ki a lárva. Ez nem jelenti azt, hogy  hőmérsékleti viszonyok között elpusztulna az ágyi poloska bármely fejlődési alakja.

Az ágyi poloska peték elpusztításához szükséges a mosás ami  60°C vagy a 180 °C szárazgőzzel való ágyi poloska irtás.

„A szaporodáshoz ( peterakáshoz ) minden esetben egy hímre és egy nőstényre van szükség.”

A nőstények folyamatos peterakásához heti rendszeres megtermékenyítésre van szükség. Ágyi poloska pete nagyító alatt válik egyértelműen beazonosíthatóvá.

Ágyi poloska peték

Ágyi poloska irtás és az ágyi poloska pete irtása gőzzel

Szabaduljon meg azonnal az ágyi poloskától és petéitől, hogy ne legyenek kellemetlen csípések testén. Precizitást és felkészültséget igényel irtásuk, mivel az ágyi poloska pete ellenálló a szintetikus piretroidokra(permetezés), így az ágyi poloska irtást gőzzel ajánljuk.

Ágyi poloska irtást gőzzel mi első irtással megszabadítjuk az ágyi poloskától és az ágyi poloska petéitől.  A cél eléréséhez nem elég 15 perc, muszáj alaposnak lenni és nem sietni. Az irtást prémium gépekkel és vegyszermentes szerekkel végezzük.

180 °C gőzzel való ágyi poloska irtásnál nincs rezisztencia, azonnal elpusztítja a poloskát és petéit. Garantáltan nincs szükség második kezelésre. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Fókuszban - Ágyi poloska

Vegyszermentes ágyi poloska irtás – Nincs szükség második irtásra

Vegyszermentes ágyi poloska irtásnál nincs rezisztencia, azonnal elpusztítja a...

Ágyi poloska irtás Budapesten kombinált technológiával: S.O.S és Szakszerű

Egyénre szabott ágyi poloska irtást kínálunk. Garantáltan nincs szükség...

Ágyi poloska: nézzük hogyan védekezhet ellene

Ágyi poloska hossza 5-7 milliméter. A kifejlett rovar barna...

Visszahívás kérése