Hogyan terjed az ágyi poloska? Előzzük meg és szabaduljunk meg tőlük

Az ágyi poloska egy vérszívó rovarfaj, mely sok háztartásban gondot okoz – nyaralásunk és tömegközlekedés során is hazavihetjük otthonunkba ezt az élősködőt.

Aki találkozott már ágyi poloskával, tudja, hogy az milyen fájdalmas. Az ágyi poloska elsődleges tápláléka az emberi vér. Csípésük több kicsi piros folt, ami feldagadhat és rendkívül viszket. Megjelenésük után nem kell sok idő, hogy rájöjjünk nagy a baj, gyorsan szaporodnak és mielőbb szükséges megszabadulni tőlük.

Hogyan terjed az ágyi poloska?

Legszerencsétlenebb esetben akár egy ruhapróba vagy egy taxizás alatt is összeszedhetjük az ágyi poloskát, de leginkább egy hotelben való tartózkodás során, ahol az ágy tele lehet hívatlan vendégekkel. A poloskák nem válogatnak a drága és az olcsó hotelek között, így fel  sem tud rájuk felkészülni, ennek ellenére egy kis ismerettel nagy esélyed van rá, hogy elkerüld az ágyi poloskákat.

Ágyi poloska utazás alatt

Hogy viheted haza az ágyi poloskát

Legtöbb ember  csomagjaival, ruhákkal vagy használt bútorokkal viszi be otthonába az ágyi poloskát. Egyszerűbb a házba lépés előtt átellenőrizned csomagokat.

Kutassuk a poloskák ürülékét és petéit amit a búvóhelye környékén helyeznek el. Az ágyi poloska ürüléke fekete és szinte minden felületen megtapad. Allergizáló hatása bizonyított, így minél előbb szakszerű irtást szükséges végezni.

Amit Ön megtehet, hogy azonosítja a problémát és hívja a kártevőirtó szakembert. Az ágyi poloskát nem a rossz higiéniás körülmények okozzák, de segít az alapos kitakarítás, ezzel is kevesebb búvóhelyet biztosítva a poloskáknak.

„Nagyon nehéz megszabadulni az ágyi poloskától, de lehetséges”

Miért a mi csapatunkat válassza?

Az ágyi poloskát rendkívül nehéz kiirtani az irtószerek miatti rezisztencia okán. Mi első irtással megszabadítjuk az ágyi poloskától és petéitől a kombinált gőzzel való irtással. A cél eléréséhez nem elég 15 perc, muszáj alaposnak lenni és nem sietni. Fontos, hogy hozzáértő szakképzett kártevőirtó végezze csúcstechnológiás gépekkel és vegyszermentes szerekkel az irtást. Számos neves elégedett megrendelőnek bizonyítottuk tudásunkat az ágyi poloska irtás világában.

Telefonon adható le ágyi poloska irtás gőzzel megrendelése. Igyekszünk a legrövidebb időn belül kiszállni. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen maszkban, kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Fókuszban - Ágyi poloska

Ágyi poloska irtás házilag : nézzük a lehetőségeket

Többféle házi praktika létezik ágyi poloska ellen házilag megoldásra,...

Ágyi poloska irtás Budapesten kombinált technológiával: S.O.S és Szakszerű

Egyénre szabott ágyi poloska irtást kínálunk. Garantáltan nincs szükség...

Milyen az ágyi poloska csípése? Mutatjuk

Ágyi poloska rendkívül kellemetlen élősködő, amely észrevétlenül csíp, de...

Visszahívás kérése