Milyen az ágyi poloska csípése? Mutatjuk

Ágyi poloska rendkívül kellemetlen élősködő, amely észrevétlenül csíp, de a tünetek annál kínzóbbak. Az ágyi poloska 0,5-0,7 cm nagyságú, lapos, barnás-vöröses árnyalatú élősködő mely emberi vérből táplálkozik.

Poloska csípését: honnan ismerhetjük meg?

Az ágyi poloska olyan élősködő, mely az emberekből kiszívott vérrel táplálkozik. Ágyi poloskák éjjel a legaktívabbak, és minden olyan testrészt megcsíphetnek mely szabadon van, vagyis nem fedi takaró, ruha, hálózsák. Éppen ezért a leggyakrabban a nyakat, a kezeket, a karokat vagy a lábfejet csípik meg az ágyi poloskák. Maga a csípés nem fájdalmas, az áldozat gyakran nem veszi észre , nem ébred fel rá.

Ágyi poloskák csípése apró és kerekded, kiemelkedik a bőr felületéből. Rendszerint a csípés kipirosodik, megduzzad és erős viszketés jelentkezik.

Ágyi poloska csípése

Ágyi poloska csípése nem mindig látszik azonnal

Ágyi poloska csípésének helye nem mindig lesz azonnal észrevehető! Akár még az is előfordulhat, hogy csak egy-két nap elteltével vesszük észre, hogy megcsípett az ágyi poloska.

Az Ágyi poloska csípése változó kinek hogyan jelenik meg a testén, de kb. 1-2 hétig is látható a csípéseknek a nyoma.

„Fontos ismertetőjel, hogy nem egy-egy csípést ejt,hanem egymás melett többet „

Poloskák nem terjesztenek betegségeket, vagyis a csípéskor nem juttatnak baktériumot a szervezetünkbe, így az ágyi poloska csípés különösebben nem veszélyes, ám rendkívül kellemetlen lehet. Előfordulhat, hogy valaki allergiás a csípésre. A viszkető csípés elvakarása pedig  elfertőződésével is együtt járhat.

Poloska csípések

Ágyi poloska irtás gőzzel

Szabaduljon meg azonnal az ágyi poloskáktól, hogy ne legyenek kellemetlen csípések testén. Precizitást és felkészültséget igényel irtásuk, mivel a kártevő esetenként ellenálló az irtására használt szintetikus piretroidokkal szemben.

Ágyi poloska irtást gőzzel mi első irtással megszabadítjuk az ágyi poloskától és petéitől.  A cél eléréséhez nem elég 15 perc, muszáj alaposnak lenni és nem sietni. Az irtást prémium gépekkel és vegyszermentes szerekkel végezzük. Vegyszermentes technológiákról bővebben.

Telefonon adható le ágyi poloska irtás megrendelése. Igyekszünk a legrövidebb időn belül kiszállni. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen maszkban, kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Fókuszban - Ágyi poloska

Ágyi poloska irtás társasházaknak

Egyre több társasház számára okoz komoly problémát az ágyi...

Ágyi poloska irtás intézményeknek: mutatjuk a megoldást

Ágyi poloska irtás intézményeknek (Idősek otthona, fogyatékos otthonok stb...

Ágyi poloska: nézzük hogyan védekezhet ellene

Ágyi poloska hossza 5-7 milliméter. A kifejlett rovar barna...

Visszahívás kérése