Ágyi poloska irtás hatékony módszerei: milyen irtások léteznek?

Egyénre szabott eredmény-orientált ágyi poloska irtást kínálunk Országosan. Az irtás protokollt mindig az adott helyszínre szabjuk

Ágyi poloska irtás hatékony módszerei – technológiák

Ágyi poloska irtás +180°C fokos szárazgőz: legújabb gőzgépünk speciálisan ágyi poloska irtására lett fejlesztve. Poloskák és a peték pillanatokon belül elpusztulnak. Vegyszermentes Ágyi poloska irtás gőzzel során az ágyi poloska minden lehetséges búvóhelyét kezeljük.

Ágyi poloska irtás Porozása: Hatásmechanizmusának köszönhetően az ágyi poloska mozgásával porozza be saját magát, testét felsérti és eluszítja. (vegyszermentes anyag)

Ágyi poloska irtás Légtér-kezelése: a munkaoldat a legkisebb résekbe is eljut, így az ágyi poloska légzőnyílásába is. A légzőnyílásba bejutva az ott lévő szelep mozgását akadályozza meg, és ennek köszönhetően a poloska megfullad.

Ágyi poloska irtás Permetezés: Prémium minőségi irtószerekkel azaz szintetikus piretroidok kerülnek kijuttatásra. A szintetikus piretroidok fajlagos érintőmérgek, az ágyi poloska idegrendszerére fejti ki hatását. Nagy előnye, hogy tartós hatásúak és az emberre nézve nem toxikus.

Ágyi poloska irtás Gázosítás: a légteret, mind pedig a felületeket csöpögés mentesen lehet ágyi poloskát irtani, így a kezelés után minden száraz marad. Tehát a régi és elavult, klasszikus értelembe vett emberi életre is veszélyes gázzal történő kezelést, felváltotta a légtértelítés ami rendkívüli hatékonysága mellett nem veszélyezteti a családot és házi kedvenceinkre

ULV légtérkezelés

„Fontos a legújabb eszközök haználata és a prémium szerek alkalmazása”

Miért a mi csapatunkat válassza?

Az ágyi poloskát rendkívül nehéz kiirtani az irtószerek miatti rezisztencia okán. Mi első irtással megszabadítjuk az ágyi poloskától és petéitől a kombinált vegyszermentes irtással. Nem elég a gőz, mi ezt kombináljuk a 100% hatás érdekében. A cél eléréséhez nem elég 15 perc, muszáj alaposnak lenni és nem sietni. Fontos, hogy hozzáértő szakképzett kártevőirtó végezze csúcstechnológiás gépekkel és vegyszermentes szerekkel az irtást. Számos neves elégedett megrendelőnek bizonyítottuk tudásunkat az ágyi poloska irtás világában.

Telefonon adható le a  ágyi poloska irtás megrendelése. Igyekszünk a legrövidebb időn belül kiszállni. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen maszkban, kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Fókuszban - Ágyi poloska

Ágyi poloska irtás társasházaknak

Egyre több társasház számára okoz komoly problémát az ágyi...

Ágyi poloska irtás Budapesten kombinált technológiával: S.O.S és Szakszerű

Egyénre szabott ágyi poloska irtást kínálunk. Garantáltan nincs szükség...

Ágyi poloska: nézzük hogyan védekezhet ellene

Ágyi poloska hossza 5-7 milliméter. A kifejlett rovar barna...

Visszahívás kérése