Ágyi poloska irtás házilag : nézzük a lehetőségeket

Többféle házi praktika létezik ágyi poloska ellen házilag megoldásra, de sajnos egyik sem hatásos. Ágyi poloska felismerése és beazonosítása legyen az első lépés. Sok más rovar is képes viszkető csípéseket ( szúrásokat ) okozni.

Hogyan kerülhet be a lakásunkba?

Behurcolhatjuk régi hagyatékból örökölt vagy újonnan vásárolt dolgokkal. Előfordulhat, hogy nyaraláskor olyan helyen szállunk meg, ahol elerjedt az ágyi poloska, azaz bőröndökkel  is hazahozhatjuk lakásunkba. Tömeg közlekedés esetén is behurcolhatjuk az ágyi poloskákat vagy éppen az ágyi poloska petéit. A legtöbbször előfordult opció a szomszédos lakásból főleg társasházi lakás esetében átvándorol hozzánk a csöveken és repedéseken keresztül.

Lakossági forgalomban kapható szerek semmit nem érnek

Takarítás hiánya, a koszos, piszkos lakás a hibás?

Sokan úgy vélik, hogy a takarítás hiánya és a koszos lakás elsősorban ahol megjelenhetnek az ágyi poloskák. Egyáltalán nincs összefüggésben a jelenlétük mindkét esetben adott a megélhetésükhöz szükséges két dolog, az ember és a rejtekhelyek. (táplálék + búvóhely)

„Ahol elszaporodott az ágyi poloska, először mindenki megpróbálja bizonyára saját maga, különböző otthon fellelhető, házi ” szerekkel” elpusztítani”

Ágyi poloska irtás házilag egyik leghasznosabb módszer az aktív porszívózás. Ilyenkor nem csak az ágyat a padlót és körülötte, hanem a kárpitozott területeket, réseket, szegélyeket is porszívózni szükséges. Ágyi poloska irtás házilag merüljön ki a 60 fokos Mosás – Vasalás – Szárítás lehetőségében, ne próbálkozzon lakossági szerekkel mert csak szétkergeti őket.

Ágyi poloska házilagos irtás Összefoglalva – Ágyi poloska irtás házilag nem lehetséges. Hívjon szakembert aki azonnal megoldja az ágyi poloska irtást.

Ágyi poloska ellen a porszívózás segíthet míg nem kapunk időpontot irtásra

Ágyi poloska irtása

Szabaduljon meg azonnal az ágyi poloskáktól, hogy ne legyenek kellemetlen csípések testén. Precizitást és felkészültséget igényel irtásuk, mivel a kártevő esetenként ellenálló az irtására használt szintetikus piretroidokkal szemben.

Ágyi poloska irtást gőzzel mi első irtással megszabadítjuk az ágyi poloskától és petéitől.  A cél eléréséhez nem elég 15 perc, muszáj alaposnak lenni és nem sietni. Az irtást prémium gépekkel és vegyszermentes szerekkel végezzük.

Telefonon adható le ágyi poloska irtás megrendelése. Igyekszünk a legrövidebb időn belül kiszállni. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen maszkban, kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Fókuszban - Ágyi poloska

Hogyan terjed az ágyi poloska? Előzzük meg és szabaduljunk meg tőlük

Az ágyi poloska egy vérszívó rovarfaj, mely sok háztartásban...

Ágyi poloska irtás Budapesten kombinált technológiával: S.O.S és Szakszerű

Egyénre szabott ágyi poloska irtást kínálunk. Garantáltan nincs szükség...

Visszahívás kérése