Ágyi poloska irtás Budapesten kombinált technológiával: S.O.S és Szakszerű

Egyénre szabott ágyi poloska irtást kínálunk. Garantáltan nincs szükség második kezelésre. 180 °C gőzzel való ágyi poloska irtásnál nincs rezisztencia, azonnal elpusztítja a poloskát és petéit.  Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Viszkető csípésekkel ébred, mi lehet?

Keressük az ágyi poloskát ami 0,5-0,7 cm nagyságú, lapos, barnás-vöröses árnyalatú élősködő mely emberi vérből táplálkozik. Keressük az élő vagy elpusztult rovart, lárvabőrt, ürüléket, csípésnyomot és kellemetlen szagot. Az ágyi poloska felkutatása nem egyszerű feladat. Óvatosan és figyelmesen kell eljárni, mert bolygatásra könnyen szétszélednek a lakás más pontjaira.

Ágyi poloska ürüléke

Kutassuk a poloskák ürülékét amit a búvóhelye környékén helyeznek el. Az ágyi poloska ürüléke fekete és szinte minden felületen megtapad. Allergizáló hatása bizonyított, így minél előbb szakszerű irtást szükséges végezni.

Ágyi poloska

„ágyi poloska jelent, meg otthonában? megoldás akkor az Ágyi poloska irtás Budapesten kombinált technológiával  „

Ágyi poloska irtás gőzzel Budapesten

+180°C fokos legújabb gőzgépünk speciálisan ágyi poloska irtására lett fejlesztve. Poloskák és a peték pillanatokon belül elpusztulnak. Ágyi poloska irtás gőzzel során az ágyi poloska minden lehetséges búvóhelyét kezeljük.

Porozzuk a konnektorokat és a réseket. Hatásmechanizmusának köszönhetően az ágyi poloska mozgásával porozza be saját magát, testét felsérti és eluszítja. (bio anyag)

Légtér-kezelésnél nem kell zsákolni, technológiának köszönhetően az irtószermentes munkaoldat a legkisebb résekbe is eljut, így az ágyi poloska légzőnyílásába is. A légzőnyílásba bejutva az ott lévő szelep mozgását akadályozza meg, és ennek köszönhetően a poloska megfullad.

Miért a mi csapatunkat válassza?

Az ágyi poloskát rendkívül nehéz kiirtani az irtószerek miatti rezisztencia okán. Mi első irtással megszabadítjuk az ágyi poloskától és petéitől a kombinált gőzzel való irtással. A cél eléréséhez nem elég 15 perc, muszáj alaposnak lenni és nem sietni. Fontos, hogy hozzáértő szakképzett kártevőirtó végezze csúcstechnológiás gépekkel és vegyszermentes szerekkel az irtást. Számos neves elégedett megrendelőnek bizonyítottuk tudásunkat az ágyi poloska irtás világában.

Telefonon adható le ágyi poloska irtás gőzzel megrendelése. Igyekszünk a legrövidebb időn belül kiszállni. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen maszkban, kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Fókuszban - Ágyi poloska

Milyen az ágyi poloska csípése? Mutatjuk

Ágyi poloska rendkívül kellemetlen élősködő, amely észrevétlenül csíp, de...

Ágyi poloska irtás hatékony módszerei: milyen irtások léteznek?

Egyénre szabott eredmény-orientált ágyi poloska irtást kínálunk Országosan. Az irtás...

Ágyi poloska irtás intézményeknek: mutatjuk a megoldást

Ágyi poloska irtás intézményeknek (Idősek otthona, fogyatékos otthonok stb...

Visszahívás kérése