Vegyszermentes ágyi poloska irtás – Nincs szükség második irtásra

Vegyszermentes ágyi poloska irtásnál nincs rezisztencia, azonnal elpusztítja a poloskát és petéit, már aznap poloska és a poloska csípési nélkül aludhat.

Ágyi poloska ősidők óta az ember vérszívója, hosszú távon kizárólag emberi véren képes megélni. Napjainkban ismét rendkívül gyorsan terjed, köszönhetően az ismeretek hiányának, valamint a turizmus fellendülésének. Tovább ront a helyzeten az emberek sokszor igen rossz hozzáállása az ágyi poloskához.

Ennek a rovarnak  megismerése alapvető fontosságú annak érdekében, hogy védekezni tudjunk ellene. A védekezés alapvetően megelőzést jelent, de amennyiben már bekerült a területre, úgy a vegyszermentes ágyi poloska irtással védekezhetünk ellene

Vegyszermentes ágyi poloska irtás előnye

A hőkezeléses poloska irtás legnagyobb erénye a vegyszermenteség, a lakásban tiszta illat marad, a bútorok, matracok nem károsodnak és nem lesznek vizesek az irtás után. Nem kell a lakást elhagyni sem a kezelés elött sem a kezelés után. A vegyszermentes ágyi poloska irtásra használ gőzgép által termelt 180 fokos szárazgőz minden organizmust elpusztít -poloska, lárva, pete, atka, baktériumokat.

A Vegyszermentes ágyi poloska irtást ajánljuk minden olyan megrendelőnek ahol, idős él, gyermek és háziállat, illetve szállásadóknak + gépjármű flottának mivel ez a technológia azonnal elpusztítja a poloskát és a petéit, azaz a kezelést követően poloskamentes területet biztosítunk első irtásra.

Legújabb vegyszermentes ágyi poloska gépünk

Vegyszermentes poloska irtás menete

Fontos és elengedhetetlen a szaktudás és nem elég csak a gőz, mi ezt kombináljuk a 100% hatás érdekében.

+180°C fokos legújabb gőzgépünk speciálisan ágyi poloska irtására lett fejlesztve. Poloskák és a peték pillanatokon belül elpusztulnak. Vegyszermentes Ágyi poloska irtás gőzzel során az ágyi poloska minden lehetséges búvóhelyét kezeljük.

Porozzuk a konnektorokat és a réseket. Hatásmechanizmusának köszönhetően az ágyi poloska mozgásával porozza be saját magát, testét felsérti és eluszítja. (vegyszermentes anyag)

Légtér-kezelésnél nem kell zsákolni, technológiának köszönhetően az vegyszermentes munkaoldat a legkisebb résekbe is eljut, így az ágyi poloska légzőnyílásába is. A légzőnyílásba bejutva az ott lévő szelep mozgását akadályozza meg, és ennek köszönhetően a poloska megfullad.

” 99%-ban Garantáltan elsőre poloskamentes területet biztosítunk”

Vegyszermentes ágyi poloska irtás előtti teendő az a porszívózás, legyen lassú és alapos, szűkítőfejek egyéb kiegészítők nélkül használjuk. – Porzsákot a takarítás után duplán szemeteszsákba csomagolva dobjuk ki! Más dolga nincs a vegyszermentes ágyi poloska irtás előtt.

Első irtásra ágyi poloska mentes terület biztosítása

Miért a mi csapatunkat válassza?

Az ágyi poloskát rendkívül nehéz kiirtani az irtószerek miatti rezisztencia okán. Mi első irtással megszabadítjuk az ágyi poloskától és petéitől a kombinált vegyszermentes irtással. Nem elég a gőz, mi ezt kombináljuk a 100% hatás érdekében. A cél eléréséhez nem elég 15 perc, muszáj alaposnak lenni és nem sietni. Fontos, hogy hozzáértő szakképzett kártevőirtó végezze csúcstechnológiás gépekkel és vegyszermentes szerekkel az irtást. Számos neves elégedett megrendelőnek bizonyítottuk tudásunkat az ágyi poloska irtás világában.

Telefonon adható le a vegyszermentes ágyi poloska irtás megrendelése. Igyekszünk a legrövidebb időn belül kiszállni. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen maszkban, kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát. Hívjon, hogy segíthessünk 06 30 230 8595

Fókuszban - Ágyi poloska

Ágyi poloska pete? Mit tehetünk ellenük

Ágyi poloska minden nap rak 3-6 petét. A fehér...

Milyen az ágyi poloska csípése? Mutatjuk

Ágyi poloska rendkívül kellemetlen élősködő, amely észrevétlenül csíp, de...

Visszahívás kérése